274254501 3174283979457169 8394170835024614940 nFunzone Zoetermeer is druk bezig met de metamorfose om de doelgroep en activiteiten uit te breiden. Fase twee: de lasergamezone is verhuisd naar de 1ste etage. Hier is een grote ruimte gecreëerd  met daarbij de nieuwste pakken voor de spelers en uitgebreid scoresysteem.

Totaalplaatje compleet

De lasergame ruimte bestaat uit meerdere delen. In de startruimte krijgen de deelnemers eerst een speluitleg waarna zij de outfit aan krijgen. Daarna gaan de deuren, ieder team heeft een eigen ingang, open. De ruimte heeft net als de pas geopende glow & golf zone  volop graffiti art op de muur met neon glow elementen, die op verschillende momenten uitgelicht worden. Licht, geluid en rook effecten en het hoogteverschil maken het totaalplaatje compleet. Het vernieuwde systeem en de lasergame pakken houden alles precies bij. Zo wordt niet alleen bijgehouden welke team de meeste punten heeft behaald, maar ook welke speler de meeste punten heeft gescoord.

Basishonk en targets

Kim Honders van Funzone: ”Het systeem houdt niet alleen bij waar en door wie de spelers geraakt zijn. De groepen spelen vanuit een basishonk waar ook allerlei targets hangen die bij het raak schieten, punten of de winst kunnen opleveren. Het kan dus zijn dat een team wint, maar de persoon met de hoogste score uit het andere team komt. Door alle effecten en het hoogteverschil in de ruimte maakt is het een intensieve en energieke ervaring, leuk voor kinderfeestje, maar ook voor een bedrijfsuitje.”

 Fase drie

269593566 3147929662092601 8449624144007793629 nFunzone is momenteel druk bezig met fase drie, de laserkart ruimte. De laserkart doet erg denken aan het Mario kart  videospel. In je eigen kart rijden en punten verzamelen of zorgen dat je tegenstanders strafpunten krijgen. Met oplichtende afbeeldingen die steeds kort geprojecteerd worden op de grond. Overheen rijden kan je een voor-, maar ook een nadeel opleveren. Zodra de baan klaar is voor gebruik, kun je dit lezen op onze socials en wij geven dan uiteraard een preview. Na de laser kart zone volgt het restaurant. Dit moet vooral een plek worden waar je even iets drinkt voordat je start of juist tijdens een drankje besluit een funzone te doen. Een plek waar je als gezin kan eten na heerlijk gespeeld te hebben.

Binnenkort bezoekt onze columnist Dorien samen met haar kinderen Funzone. Waarin ze je alles vertellen, uitleggen en ervaring beschrijven. Weet jij bijvoorbeeld waarom je bij glow golf allemaal je eigen bal krijgt?

En als je komt spelen voor 31 maart dan kun je nog meedoen met de ‘ontwerp je eigen sok’ wedstrijd. De sokken van de winnaar worden door Funzone echt gemaakt.

 Funzone Zoetermeer is gevestigd aan de Voorweg 107.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-