Na een eerste succesvolle concert dit jaar op 6 maart jl. met het Karel Boehlee Kwartet presenteert Fascinating Jazz op zondag 3 april het volgende concert. Een concert van de Cubaanse zangeres Estrella Acosta met haar band Esquina 25.

Estrella AcostaHet uitgangspunt bij Fascinating Jazz is om een verscheidenheid aan stromingen te brengen binnen het kader van lekker klinkende jazz. Deze vocaliste met haar band mag dan zeker niet ontbreken.

Estrella Acosta is geboren in San Jose de los Ramos, Matanzas, Cuba en verhuisde op 11-jarige leeftijd met haar familie naar Austin, Texas in de VS. Zij studeerde culturele antropologie aan de universiteit in Austin. Toen ze haar studie had afgerond begon ze met zingen en richtte ze haar eerste band op. Deze band speelt een mix van jazz, Braziliaanse en Cubaanse muziek. Na in steden als Mexico-stad, New York City en Rio de Janeiro te hebben gewoond vond ze haar plek in Amsterdam, waar ze nu nog steeds woont. 

Naast Estrella Acosta bestaat haar band Esquina 25 uit pianist Marc Bischoff, saxofonist/dwarsfluit,  Efraim Trujillo, bassist Samuel Ruiz en op drums Enrique Firpi.

Het concert begint om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt € 15,00 per persoon. Reserveren kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch: 079 331 61 77. Wilt u na afloop lekker blijven eten in het restaurant van het Golden Tulip Hotel, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven.

Binnenkort bij Fascinating Jazz

1 Mei - The Fascinating Groove Band (met Jane Goulding,  Pieter van Santen, Hans Mielatz, Ruud Peper, Jacco van Santen, Dolf Helge en Gerhard ten Hoopen)

5 Juni - Katelijne van Otterloo Jazz 4-tet (met o.a. Bas van Otterloo - zoon van Rogier en zijn partner Katelijne) 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-