2019220 recreatiebaden 01Optisport wordt de exploitant van het nieuwe zwembad in het Van Tuyllpark, dat nu gebouwd wordt. Uit verschillende marktpartijen is Optisport als beste uit de bus gekomen, aldus de gemeente. Wethouder Ter Laak: “Optisport scoort zowel op kwaliteit als prijs het beste.”


Optisport is geen onbekende in Zoetermeer, eerder waren zij al eigenaar van Avontura Zoetermeer, het indoor speelparadijs aan de Voorweg. In oktober 2020 verkochten zij Avontura Zoetermeer, dat verder ging als zelfstandige bv.
Optisport is exploitant van zo'n 400 accommodaties verspreid door Nederland en België. Zij hebben daar bijvoorbeeld zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra. In Zoetermeer zal Optisport een lokale bv oprichten, met lokaal management en medewerkers. Ook zullen zij als exploitant betrokken worden in het bouwtraject van het nieuwe zwembad in het Van Tuyllpark.

De eerste paal van het zwembad werd geslagen op 8 december 2021: Eerste-paal-zwembad-geslagen

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-