RTO maeve 12RTO maeve 3Maeve (2) en haar broertjes Flint (3) en Billy (4) genoten samen met hun ouders Karlijn en Joey uit Zoetermeer donderdag 10 maart van een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen. Het doel van de Opkikkerdag was om een dag alle zorgen even te vergeten en volop te genieten met het gezin.


Maeve wordt behandeld voor een neurologische aandoening. Dit heeft veel impact op haar jonge leven, maar ook op dat van het hele gezin. Afgelopen donderdag was het zo ver en stond hun zonovergoten Opkikkerdag op de planning. Stichting Opkikker had een heel programma vol met verschillende unieke activiteiten samengesteld. Van een rit met een echte koets tot feesten met de Opkikker in het feestpaleis en van een bezoek aan een kasteel tot boeven vangen met de politie. Het kwam allemaal voorbij en het hele gezin had een geweldige dag.

 RTO maeve 4  RTO maeve 11

Over Stichting Opkikker

Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit 'vrij' van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat Stichting Opkikker doet: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar.

-advertenties-

-goede doel-