corona vaccinInmiddels is er naast de eerste en tweede vaccinatie en de boosterprik ook nog een herhaalprik bij gekomen tegen corona. Waar en wanneer kun je terecht voor deze coronaprikken in onze stad? Wij hebben het voor u even op een rij gezet.


Voor de eerste en tweede vaccinatie én de boosterprik kan je in Zoetermeer zonder afspraak terecht bij het Stadhuis Zoetermeer, elke woensdag van 9.00 - 16.00 uur. Ook kun je voor deze prikken, zonder afspraak, naar het Boerhaave gebouw, aan de Boerhaavelaan 33 in Driemanspolder, maandag t/m zondag van 10 - 16 uur.
De boosterprik voor jongeren 12 - 17 jaar wordt alleen op afspraak gegeven, afspraak wordt telefonisch gemaakt via 0800 7070.

 

Herhaalprik

De corona herhaalprik voor 70+ wordt alleen mét afspraak gegeven, in het Boerhaave gebouw. 70+ ontvangen een brief van het RIVM en kunnen bellen of online een afspraak maken voor de corona herhaalprik. Mensen met een ernstig verminderde weerstand ontvangen een uitnodiging via de medisch specialist.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-