0347ADD3 9313 4924 A49B C2681AE6D7D6Funzone Zoetermeer heeft deze week hun nieuwe activiteit, Glow & Golf, in gebruik genomen. Naast de golfbaan worden binnenkort ook de Funzone Laserkart en Funzone Lasergame geopend. Het bijbehorende restaurant krijgt daarna een metamorfose en dan is het plaatje compleet.

 Een glow in the dark golfbaan is een indoor midget golfbaan met gedimd licht. Bepaalde elementen worden met zacht gekleurd licht opgelicht, daarnaast zijn er neonkleur elementen aangebracht die door blacklight eruit springen.

De golfbaan bestaat uit 15 holes in een prachtige setting geïnspireerd op diverse landen, die je vooral terug ziet in het artwork op de muur. De Eiffeltoren, Egyptische piramides, de Hollandse molen en Oosterse tempels nemen je mee op reis. De artworks zijn gecombineerd met diverse geluid- en lichteffecten op de banen. De oplichtende neonkleuren op de baan en van de golfballetjes maken het effect helemaal af.

Nieuwsgierig? Wij namen alvast een kijkje: Preview

Bedrijfsleidster Esther van Rijn: ”We zijn ontzettend trots op onze nieuwe activiteiten en dat we het in gebruik kunnen nemen! Wij hebben als team superhard gewerkt om de Glow in the Dark golf te realiseren. Een hele uitdaging door corona. Het plannen en het begeleiden van alle werkzaamheden en contact houden met alle leveranciers was pittig. Het open kunnen met de versoepelde maatregels en op tijd voor de voorjaarsvakantie maakt dit tot een feestje voor jong en oud.”

 

Funzone Zoetermeer 

788EEFA0 A8EE 4672 9FB1 71DD3396DF9EFunzone Zoetermeer is de nieuwe naam en vooral beleving van het eerdere speelparadijs Avontura. Het speelgedeelte voor de kinderen blijft in die hoedanigheid ook gewoon bestaan en wordt de Funzone playground. Daarnaast komt er een aanbod aan activiteiten die ook leuk zijn voor jongeren, gezinnen, vrienden en partners: de Funzone golf, laserkart en lasergame.

Bij Laserkart race je tegen je tegenstanders, maar dan met augmented reality. Een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer. Zo kun je items pakken die je kunt gebruiken in de race, denk hierbij aan bijvoorbeeld een bom die je met een knopje op de handrem kunt afvuren naar je tegenstanders á la Mario Kart. Om deel te nemen aan de laserkart moet je minimaal 1.40 meter zijn, 7 jaar of ouder.

 

A6372D02 CC24 46D0 90D6 1C0839BCEBB6Het lasergamen wat vroeger al kon bij Avontura is nu naar boven verplaatst, waar een spannende nieuwe ervaring wordt neergezet. Naast de nieuwe ruimte zijn ook allemaal nieuwe pakken aangeschaft. De beide laser activiteiten open binnenkort. De Funzone activiteiten zijn los of in combinatie met elkaar te boeken. Het pannenkoekenrestaurant ‘De vliegende pan’, dat ook gevestigd is op de locatie, ondergaat als laatste een metamorfose en zal naast het aanbod ook een nieuwe naam gaan krijgen.

Funzone Zoetermeer is gevestigd aan de Voorweg 107.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-