sh busstation 5Bij EBS reizen kinderen tot en met 11 jaar vanaf zaterdag 19 februari tot en met zondag 6 maart gratis. Voordelig voor gezinnen die in de voorjaarsvakantie een dagje naar de dierentuin of het zwembad willen. Deze actie geldt in het hele gebied waar EBS rijdt.

Dierentuinen, zwembaden, musea en andere leuke activiteiten zijn weer geopend en kunnen weer bezocht worden. Om dat te vieren kunnen kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassene van 19 februari tot en met 6 maart gratis reizen met de bussen van EBS.

De gratis kinderkaartjes zijn te krijgen bij de buschauffeur in de bussen van EBS.

Actievoorwaarden en spelregels:

  • Deze actie geldt in de periode 19 februari tot en met 6 maart 2022.
    • De gratis kaartjes zijn alléén in de bus verkrijgbaar (dus niet op verkooppunten).
    • Kinderen tot en met 11 jaar kunnen alleen gratis reizen, onder begeleiding van een volwassene met een geldig vervoerbewijs.
    • Het kinderkaartje is een (wegwerp-) OV-chip -of barcodekaartje. Je moet er dus mee in- en uitchecken.

De bussen van EBS rijden in Zoetermeer bij de Stadsdienst Zoetermeer op de lijnen 70 (Centrum West – Noordhove), 71 (Centrum West – Rokkeveen – Station Lansingerland) en 73 (Centrum West – Dorp – Station Lansingerland), bij R-net op lijn 455 (’s-Gravenzande – Naaldwijk – Delft – Pijnacker – Zoetermeer) en bij de streeklijnen op lijn 30 (Zoetermeer – Rijswijk – Naaldwijk).

Deze campagne zal herhaald worden gedurende de andere kindervakanties dit jaar.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-