CDA WeekenstroElke vier jaar, tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen, wordt ook een verkiezing van het beste raadslid van Nederland gehouden. Zoetermeers raadslid David Weekenstroo, van het CDA, is als raadslid genomineerd voor de verkiezing.

De verkiezing bestaat uit vier rondes, in de eerste ronde mag het publiek op de raadsleden stemmen, 50 nominaties met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Het publiek mag dan weer stemmen op hun favoriete raadslid. Op 14 maart, vlak voor de verkiezingen, wordt de winnaar uit de laatste 4 finalisten gekozen door een jury.

Weekenstroo zit nu 4 jaar in de raad en heeft zich als raadslid vooral ingezet voor Zoetermeerse ouders die getroffen zijn door de Toeslagenaffaire, straatintimidatie en vanuit het actiecomité Raden in Verzet heeft hij zich ingezet om meer geld vanuit het Rijk te krijgen voor de tekorten in de Jeugdhulp.
Wie op David Weekenstro wil stemmen als beste raadslid van Nederland, kan terecht op deze site: www.besteraadslid.nl/raadslid/david-weekenstroo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-