ALL RIGHTS RESERVED.DUPLICATION AND COMMERCIAL EXPLOITATION IN ANY FORM OR WAY FORBIDDEN UNLESS THERE IS WRITTEN PERMISSION BY THE AUTHOR: FOTOFLEX.NL - THE NETHERLANDSZoetermeerders met een huurwoning ontvangen in de aankomende periode een bespaarpakket met diverse ledlampen. De eerste bezorgingen vonden woensdag plaats in Meerzicht in het bijzijn van mascotte Leddy en wethouder Paalvast.

De gemeente kondigde eerder al aan dat er na de ledlampenactie voor woningeigenaren ook een vergelijkbare actie zou komen voor huurders. Deze week is het zover en is de bezorging gestart van de energie-bespaarpakketten. In de wijk Meerzicht bezochten mascotte Leddy en wethouder Paalvast (Energietransitie) vandaag de eerste ontvanger. “Hiermee kan iedere inwoner eenvoudig energie besparen. Goed voor de portemonnee en de uitstoot van CO2. Een energiezuinige stad bereiken we samen. Door als Zoetermeerders massaal over te stappen op ledverlichting maken we echt een verschil.”

 

Divers pakket

Het pakket bestaat uit onder andere 10 ledlampen, in verschillende soorten en maten. Ledlampen gebruiken véél minder stroom dan gloeilampen of halogeenlampen. Zit er in het pakket iets dat u niet kunt gebruiken? Het is mogelijk om producten te ruilen. Meer informatie staat op de flyer in het pakket. De wijken Meerzicht en Rokkeveen-West zijn deze week al aan de beurt, andere wijken volgen komende weken, tot en met 16 april. U kunt opzoeken wanneer jouw wijk aan de beurt is op de site van https://energieloketzoetermeer.nl/led-actie/.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-