20220208 29140

Manager Bylear Sumter met rechts de Keukenstunter en links Sanistunter

In het Woonhart is deze week de Sanistunter geopend, met daartegenover zijn broertje de Keukenstunter. Met deze twee nieuwe winkels, en het ook pas geopende Fietsvoordeelshop.nl is het aanbod van het Woonhart flink uitgebreid.

Sanistunter is al volop in bedrijf, al worden de laatste showmodellen nog geïnstalleerd in de zaak. Manager Bylear Sumter: “We wachten nog even met de officiële opening tot alles helemaal klaar is. Dan maken we er een feestje van, mét muziek!” Bylear Sumter is namelijk naast manager ook artiest, hij deed mee aan de Voice of Holland waar hij de kwartfinale bereikte in het team van Ilse de Lange. Hij zal zeker ook blijven zingen, maar voorlopig ligt de focus even op zijn ándere passie: mensen blij maken met goede service. Bylear: “Ik hou ervan om mensen goed te helpen en blij te maken. We verkopen dan ook alleen maar kwaliteitsproducten, zodat ik zeker weet dat een klant ook volgende maand nog een goede en mooie badkamer heeft. Ik zou niet iets willen verkopen waarvan ik de kwaliteit niet ken en bang ben dat het heel snel kapot gaat.”

 20220208 29145  20220208 29147

Stunter

Sanistunter klinkt als een prijsstunter, maar het bedrijf gaat niet voor de allergoedkoopste badkamers maar verkoopt vooral A-merken. Bylear: “We zijn er voor de klanten die echt iets moois willen, het luxere segment. We concurreren niet met de bouwmarkten. Die zijn goedkoper, maar dat is een andere doelgroep met mensen die alles los kopen en zelf aan de slag willen met installeren.”

Met 950 m2 is Sanistunter ruim opgezet. Bylear: “We willen graag alles goed aan de klanten laten zien en nu met corona is wat extra ruimte wel heel prettig.”
Tegelijk met Sanistunter opent in het pand er tegenover ook Keukenstunter, met hetzelfde concept maar dan voor keukens. De combinatie met Keukenstunter is een bewuste keuze, zo kan de klant alles voor zijn huis vinden bij één bedrijf.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-