The HAgue String TrioOp 9 februari 2022 keert een graag geziene (en gehoorde) gast, hoboïste Pauline Oostenrijk, terug naar Centrum De Regenboog. Pauline Oostenrijk was al diverse malen te horen in deze zaal en wist het publiek altijd te boeien met haar intense muzikaliteit en innemende persoonlijkheid. 

Dit keer komt zij samen met het The Hague String Trio, een ensemble dat flink aan de weg timmert. The Hague String Trio treedt op in heel Nederland en geeft elk jaar concerten in Engeland en Duitsland, waar het een trouw publiek heeft opgebouwd.

Werken van Elgar, Beethoven, Mozart en Britten vormen samen een prachtig programma, dat zijn hoogtepunt vindt in het onvolprezen Hobokwartet van Mozart.

Het concert vindt plaats op woensdag 9 februari 2022, om 20.15 uur in Centrum De Regenboog, Nathaliegang 263 (wijk 19). De entree bedraagt €15, tot 25 jaar €5. Houders van de Zoetermeerpas hebben gratis toegang.

Reserveren voor het concert kan alleen via de website www.regenboogmuziek.nl. Er is geen losse kaartverkoop en reserveren kan tot en met 8 februari.

Foto: The Hague String Trio

-advertenties-

-goede doel-