De eigenaresse van restaurant Soso heeft met pijn in het hart besloten haar zaak te sluiten. Na vijf jaar, een brand in de keuken en drie lockdowns is de rek er uit. De achterstand in betaling liep steeds meer op en heeft nu als gevolg dat de deuren voorgoed sluiten.

definitieve sluiting van restaurant Soso

Brigitta Kraal ziet haar droom in duigen vallen. Haar restaurant Soso aan het Oostwaarts in het Stadshart was haar grote passie. Met liefde opende zij in juli 2017 de deuren van het nieuwe restaurant. Zij verlieten hun zaak in de Dorpsstraat waar zij vijf jaar goed aan de weg hadden getimmerd. Bij de opening was er de hoop dat dit de start was van een mini-keten aan Soso restaurants in de regio.

Na een jaar open te zijn geweest, moest Brigitta haar zaak sluiten na een keukenbrand. Er werd hard gewerkt om weer open te gaan en door een enorme inspanning lukte het om het restaurant weer goed te laten draaien. Mede door de steun van veel vaste klanten kon Soso door. Bij de eerste lockdown was er de verwachting bij Brigitta dat zij ook die tegenslag zou overleven. Het was vooral de derde lockdown die zorgde dat het restaurant niet meer te redden was en Brigitta nam de zware beslissing om te stoppen. Dit met het besef dat zij alles wat ze had in de zaak had gestopt. 


Film: Opening in 2017 

Brigitta moet deze tegenslag eerst verwerken en droomt ervan om in de toekomst toch weer een eigen restaurant, want haar liefde voor de horeca zit bij haar diep van binnen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-