Foto Caroline de WinterHet huiskamerfestival Gluren bij de Buren vindt dit jaar op 3 april 2022 plaats. Aangezien het nu niet meer in de winter is, kunnen de locaties waar de artiesten optreden zowel binnen als buiten plaatsvinden. Organisator Netwerk Zoetermeer nodigt je uit om je locatie aan te melden als podium.

Tijdens het huiskamerfestival Gluren bij de Buren, vinden er door heel Zoetermeer uiteenlopende optredens plaats door lokale artiesten. De optredens hoeven niet alleen in standaard huiskamers plaats te vinden. Misschien heb je wel een ruime tuin of ben je lid van een vereniging waar voldoende plaats is voor een podium voor een dag. Je kunt het zo gek niet bedenken of er kan al een optreden plaatsvinden.

Door jouw locatie aan te melden kunnen lokale amateurpodiumkunstenaars een podium krijgen. Denk hierbij aan dans, theater muziek, poëzie en nog veel meer! Behalve locaties, kunnen ook artiesten zich nog aanmelden.

Wil jij jouw locatie aanbieden als podium of wil je graag zelf op één van deze podia voor een dag staan? Aanmelden kan nog tot 13 februari via www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-