Leerlingen ONC Parkdreef verzorgen de techniek tijdens de livestream 1Na een drukbezochte online informatieavond, organiseert het Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef zaterdag 22 januari - eveneens online - het Open Huis. Door middel van een livestream neemt de school aanstaande brugklassers en hun ouders en verzorgers mee de school in.

De school had het liefste de achtstegroepers in het gebouw ontvangen. Helaas is dat ook dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom laat de school via een livestream zien wat er op school allemaal te beleven is.

Allerlei onderwerpen komen aan bod: de verschillende opleidingen, het flexroosterTechnasium, de iPad, een schooldag van een brugklasser. Gesprekken worden afgewisseld met filmpjes, muziek en demonstraties. De ‘razende reporter’ -een leerling van de school- gaat langs bij deONC GO Talentgroepen: Debat, Research & Technology, Art, Sportklas en Outdoor Education. Een digitale tour door de school laat zien hoe het gebouw er van binnen uitziet.

Bezoekers kunnen ondertussen vragen stellen via de live-chat of door in te loggen in een Teams-gesprek. Er zitten drie teams klaar om alle vragen te beantwoorden: een team voor algemene vragen, een team voor vragen over ondersteuning en zorg en een team met mentoren. Leerlingen van A’hum TV, de filmploeg van de school, verzorgen -net als bij de informatieavond- de techniek en het camerawerk. De livestream staat aangekondigd op het YouTube-kanaal van ONC Parkdreef en is te volgen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=W9wlnky8Onc

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-