Wouter Keuris Fotografie 106Het Picasso Lyceum organiseert op vrijdag 28 januari van 15.30 – 21.00 uur een online Open Huis. Leerlingen en ouders kunnen zich inschrijven om op 3 thema’s kleinschalig gesprekken van 15 minuten te voeren met medewerkers en leerlingen.


Ook is het mogelijk om een 1 op 1 gesprek aan te vragen. Zo kan er gericht aandacht worden gegeven aan ouders en leerlingen en vragen worden beantwoord na het bekijken van de diverse materialen op de site.
De site van het Picasso Lyceum is volop in ontwikkeling en zal de komende tijd verder worden aangevuld met nieuw materiaal. Uiteraard met beelden van Het Plein, de vernieuwde binnenruimte op school met een metershoge boom, watertappunt en het basketbalveld.
Uiteraard blijft het mogelijk om digitaal kennismakingslessen te volgen, zowel ’s middags als ’s avonds. Voor meer informatie zie picasso-lyceum.nl/groep-7-8/kennismaken


De Zoetermeerse scholen hebben afgesproken dat als er ruimte is om kinderen op school te ontvangen, dit vanaf 14 februari zal worden aangeboden. Dat zal in de vorm van kleinschalige rondleidingen en kennismakingslessen zijn. De scholen trekken hierin gezamenlijk op en zullen dit ook samen in advertenties kenbaar maken.

 

Escape room Picasso Lyceum

Veel scholen hebben zich aangemeld voor kennismakingslessen met groep 8 op het Picasso op dinsdag 1 februari. Om inmiddels bekende redenen mag dat helaas niet doorgaan. Deze scholen krijgen een alternatief aangeboden in de vorm van een escaperoom. Materialen hiervoor worden voor 1 februari bij de betreffende scholen bezorgd.
Heeft jouw school zich nog niet opgegeven? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-