Schermafbeelding 2022 01 15 om 12.10.47 copyDe laatste editie van de Zoetermeer actie(f) tas is overhandigd aan winnares Monique Duinkerk uit Delft. De volle tas cadeautjes van lokale ondernemers werd enthousiast in ontvangst genomen. Monique, die in de overtuiging was alleen een tas gewonnen te hebben, was erg verbaasd over de inhoud van de tas.

Hoewel Monique in Delft woont, heeft ze wel binding met Zoetermeer waardoor ze Zoetermeer Actief volgt en op de hoogte blijft van de stad. Monique: “Ik heb jaren in Zoetermeer gewerkt en mijn zus heeft jaren in Driemanspolder gewoond. Door bezoek aan vrienden en oud-collega’s kom ik regelmatig in Zoetermeer, een leuke stad.”

Monique bewonderde na overhandiging in inhoud van de overvolle tas en krat. Naast leuke cadeautjes, vers fruit en groenten was er ook een stapel waardebonnen die doorgenomen werd. Ik dacht alleen een lege Zoetermeer actief tas gewonnen te hebben en was daar al erg blij mee. "Dit is overweldigend veel en wat een leuke dingen zitten erin", reageerde de winnares enthousiast.

Deze tas was de laatste tas die Zoetermeer Actief samen met veel lokale ondernemers twee jaar lang maandelijks weggaf. “De tas was een laagdrempelige manier voor gevestigde, maar ook nieuwe ondernemers om hun onderneming onder de aandacht te brengen. Wij wilden met de tas vooral inwoners laten zien wat de stad allemaal te bieden heeft", vertelt Monica Lausberg van Zoetermeer Actief. De afgelopen twee jaar werd de tas niet alleen enthousiast ontvangen door de winnaars, maar waren er ook leuke reacties van bekende Zoetermeerders zoals Wethouder Iedema, burgemeester Bezuijen, zanger Johan Rensen en Miss Gracie die de tas overhandigde.

Na twee jaar lang de tas met de maandelijkse tas winactie te hebben weggegeven slaat Zoetermeer Actief een andere weg in. Met nieuwe verrassende winacties. Monica: ”De winacties blijven net als afgelopen periode in samenwerking met lokale ondernemers. Er staan al leuke acties klaar voor de aankomende maanden, hou daarvoor onze social media vooral in de gaten. Uiteraard staan we open voor leuke ideeën of acties van lokale ondernemers."

Lees hier meer over de Zoetermeer actie(f) tas: www.zoetermeeractief.nl/z-meerders/actie-f-tas

-advertenties-

-goede doel-