20211222 28797Vanaf komende maandag, 17 januari, kunnen Zoetermeerders zonder afspraak de boosterprik halen op de Boerhaavelaan. De vaste priklocatie Boerhaavelaan in Zoetermeer is nu bezig om de laatste prikken met afspraak te zetten en heeft vanaf volgende week ruimte over.

De priklocatie aan de Boerhaavelaan 33 is dagelijks van 9 tot 17 geopend voor boosters, maar inwoners kunnen hier ook zonder afspraak terecht voor de eerste of tweede vaccinatie. Wie een vaccinatie wil halen moet zijn id-kaart meenemen, aan de hand daarvan kan de GGD zien of en hoe lang geleden eerdere vaccinaties zijn gegeven.

 

Stadhuis blijft open voor vaccinatie

Ook op het Stadhuis is het op de woensdag nog steeds mogelijk om zonder afspraak langs te komen voor een vaccinatie. Woensdag 19 januari worden op het Stadhuis alleen nog 1e en 2e prikken gegeven, vanaf woensdag 26 januari kunnen bewoners hier ook terecht voor een boosterprik.

Voor de vaccinatie op het Stadhuis kunt u langs komen tussen 9 en 16 uur.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-