Stadstheater Zoetermeer WINteractieNu de theaterdeuren vanwege de lockdown voorlopig gesloten zijn, heeft het Stadstheater Zoetermeer en theaterrestaurant STAGE kitchen & café een nieuwe WINteractie. Tot 31 januari 2022 kan iedereen uit Zoetermeer en omstreken namelijk theaterkaarten of een diner voor een groep naar keuze winnen.

 

Met de WINteractie maakt het Stadstheater een ontspannen uitje mogelijk in de soms eenzame coronaperiode. Zodra de situatie het toelaat, kunnen mensen met hun eigen ‘bubbel’ veilig genieten van een voorstelling of diner.

 

Nomineer & win voor jouw groep

Om deel te nemen aan de actie kan iedereen via www.stadstheater.nl  een groep nomineren. Van de vrijwilligers van het verzorgingstehuis tot het gezin op de hoek van de straat of jouw vriendengroep. Wie uit Zoetermeer en omstreken verdienen het om eens helemaal te worden verwend met een gratis theaterbezoek of diner? Iedere groep van drie tot tien personen telt mee, inclusief of exclusief degene die de groep opgeeft.

De winnaars van de actie kunnen een voorkeursgenre aangeven, het Stadstheater zoekt hier dan een passende voorstelling bij.


Uitkijken naar een gezamenlijk uitje

Het idee voor de WINteractie ontstond in het najaar van 2021, waarin het coronavirus het steeds lastiger maakt om met groepen bij elkaar te komen. En dat in een periode waarin mensen juist toe zijn aan ontspannen uitjes met de mensen om wie zij geven. Daarom kijken het Stadstheater en STAGE kitchen & café vast positief vooruit naar het moment dat het theater en restaurant weer de plek worden om samen te komen en genieten. Met deze actie hopen de organisaties iets voor de inwoners van Zoetermeer en omstreken te kunnen betekenen, zodra de theaterdeuren weer geopend zijn.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-