vaccinatieboekje van de burgemeesterBurgemeester Michel Bezuijen laat via Twitter weten dat hij zijn booster binnen heeft. Hij vond dat de zaken bij de GGD fantastisch georganiseerd waren. Het is niet duidelijk of hij zijn booster heeft gehaald in Zoetermeer.

De burgemeester heeft op 3 december zijn booster gehaald, hij kreeg Moderna. In zijn tweet wijst hij er op hoe belangrijk de vaccinatie is om ons te beschermen.

 


Rijksoverheid laat weten dat nu ook de mensen die dit millennium zijn geboren, aan de beurt zijn om een afspraak voor de boosterprik te maken. Mensen geboren in 1999 en 2000 of eerder, die minimaal 3 maanden geleden de laatste vaccinatie hebben gehad of besmet zijn geweest met het coronavirus, kunnen vanaf 16.00 uur online een afspraak maken voor de boostervaccinatie. Zij hoeven niet op de uitnodigingsbrief van het RIVM te wachten. Alle geboortejaren die aan de beurt zijn voor de booster worden bekend gemaakt op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie/boostervaccinatie

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-