IMG 0674

Afgelopen zaterdag bracht de Kerstman en Kerst-elf een bezoek aan winkelcentrum Meerzicht. Jong en oud reageerde blij en positief op de komst van dit duo. De Kerstman was in voor een praatje en de Elf deelde wat lekkers uit voor de kinderen.

De Kerstman en de Elf waren ook heel nieuwsgierig wat allemaal voor moois en lekkers te koop was in winkelcentrum Meerzicht. Buiten het winkelcentrum gingen ze op de heerlijke geur van de oliebollenkraam af en mochten ze zelfs proeven, ook aan de overzijde hebben ze een bezoekje gebracht aan de 3 kleine winkels van Meerzicht  'bloemist, snackbar en de visboer'.

 IMG 0637  IMG 0652

 

Ook in het overdekte gedeelte hebben ze kennis gemaakt met de kleine middenstanders. Zo liet de Kerstman zijn baard een beetje bijpunten bij de barbershop, bewonderden ze een leuk jurkje, kerststukjes in alle maten en kleuren, een flesje drank of toch die overheerlijke bonbons. 

Maar het waren vooral de kinderen en hun blije snoetjes die maar al te graag met de Kerstman en de Elf op de foto wilden.

 

Tekst en foto's, Marja de Laaf   

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-