D3X 4692In onze miniserie 'De Versierde Kerstsok' vertellen we in 5 korte afleveringen het verhaal van de Kerstman die met een groot probleem zit. De Kerstvrek wil namelijk Kerstmis onmogelijk maken. Het enige wat nog kan helpen zijn versierde kerstsokken…. Vandaag de tweede aflevering.

In de Zoetermeerse Dorpsstraat staat het Kersthuis, een prachtig versierd huis waar je soms zelfs de Kerstman kan zien. Er is alleen een probleempje deze kerst: de Kerstman moet daarvoor zoveel mogelijk zelf versierde kerstsokken krijgen!

Alle kinderen van Zoetermeer mogen meeknutselen en maken kans op een prijsje als ze hun zelf versierde kerstsok inleveren bij het Kersthuis in de Dorpsstraat. De Kerstman zal zelf de prijzen uitreiken op woensdag 22 december.
Er zijn leuke kleine prijsjes te winnen voor verschillende leeftijden: kinderen van 1 t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar.

 

Inleveren Kerstsok

Knutsel, verf, plak, teken of naai een mooie kerstsok. Is jouw kerstsok af? Doe er dan een briefje bij met je naam, telefoonnummer en leeftijd en breng hem naar het Kersthuis. Bij het Kersthuis kun je de versierde sokken in de brievenbus stoppen.

 

De Versierde Kerstsok

Op Zoetermeer Actief worden vijf dagen lang elke dag een aflevering geplaatst van de miniserie 'De Versierde Kerstsok'. Mis hem niet!

Alle afleveringen vindt je hier: www.zoetermeeractief.nl//nieuws-2021/kerstsok

 

Foto: Erwin Konijnenburg
Video: productie Zoetermeer Actief

-advertenties-

-goede doel-