Na een verbouwing in het LangeLand ziekenhuis, kan de Huisartsen Spoedpost en de Dienstapotheek terug naar hun vaste plek in het ziekenhuis. Met ingang van woensdag 8 december is Centrum Acute zorg weer aan de Brechtzijde. De Huisartsen Spoedpost en de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis gaan vanuit één balie werken.

balie centrum acute zorg ZoetermeerOp woensdag 8 december 2021 verhuizen de Huisartsen Spoedpost Zoetermeer en de Dienstapotheek Zoetermeer terug naar het Centrum Acute Zorg (LangeLand Ziekenhuis, ingang Brechtzijde). Vanaf 17.00 uur op 8 december kunnen patiënten die acute huisartsen spoedzorg nodig hebben dus weer terecht op de vertrouwde locatie. Belangrijk om te weten is wel dat de Huisartsen Spoedpost werkt nog steeds alleen op afspraak.

Verbouwing

Door de verbouwing is er nu één balie gekomen voor alle diensten Huisartsen Spoedpost, Dienstapotheek en Spoedeisende Hulp. Deze diensten gaan intensiever samenwerken. Volgens het LangeLand zal dit zorgen voor een snellere en betere dienstverlening. De reden voor een verbouwing was om de 125.000 inwoners van onze stad goed de acute hulp te kunnen blijven bieden, ook wanneer het aantal inwoners van Zoetermeer verder groeit.

De Huisartsen Spoedpost en de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis werken vanaf nu vanaf één balie, de Dienstapotheek heeft een eigen balie.

Spoedhulp nodig?

De manier om contact op te nemen met de Huisartsen Spoedpost blijft hetzelfde: kijk bij voorkeur eerst op de website huisartsenpostzoetermeer.nl en beantwoord daar een paar korte vragen. Lukt het niet om eerst de site te bezoeken, bel dan de Huisartsen Spoedpost.
Acute Hulp roept op: "Ga niet zonder afspraak naar de Huisartsen Spoedpost toe."

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-