172845B6 9AD4 4FF4 902B 69E617EA6CD8We begroeten steeds meer nieuwe ondernemers in de stad. Ondernemers die ondanks corona hebben besloten hun droom uit te gaan voeren en een nieuwe zaak openen. Dat is precies wat Arpine  Karapetian deed met haar beautysalon die zij afgelopen maand opende in Seghwaert.


Ik blijf mezelf ontwikkelen

Beauty by Arpine is inpandig gevestigd bij een kapperszaak aan de Vaartdreef. De behandelstoel staat midden in de gezellig ingerichte ruimte, de klant staat bij haar dan ook centraal. Arpine: ”Ik blijf mezelf ontwikkelen, volg cursussen en workshops niet alleen om bij te blijven, maar vooral ook om mijn cliënten echt alles te kunnen bieden. Je ziet in deze tijd de ene trend na de andere zich aandienen. Social media speelt daarin een grote rol."


Zelfvertrouwen geven

Het mooi maken van mensen is iets wat Arpine vanuit huis heeft mee gekregen. Haar vader is namelijk modeontwerper, het gevoel  wat hij mensen meegeeft wilde zij ook creëren. Tijdens haar middelbare schooltijd besloot ze niet voor mode te kiezen, maar iets waarmee ze vrouwen kon verzorgen en vooral ook zelfvertrouwen kan geven. “Ik zie vaak de schoonheid van mijn klanten die ze zelf niet zien. Waardoor het soms voorkomt dat ik een andere behandeling adviseer aan de klant. Eén die hun natuurlijke schoonheid complimenteert. Dat wordt erg gewaardeerd en ik zie dan ook vrouwen rechtop en vol vertrouwen de deur uitlopen”, vertelt de schoonheidsspecialist. Er wordt vaak een beeld gecreëerd waarvan meisjes en vrouwen denken dat ze er aan moeten voldoen. Volgens de schoonheidsspecialiste is dit totaal onnodig en zie je gelukkig verandering komen in de maatschappij, waarbij natuurlijke schoonheid in combinatie met goede verzorging geaccepteerd wordt.

Arpine had een goedlopende salon aan huis voordat ze 5 jaar geleden naar Zoetermeer verhuisde. Daar bleek de nieuwe woning minder geschikt om de salon voort te zetten. Na enkele jaren gewerkt te hebben bij modezaak Steps, waar veel mensen haar van zullen kennen, besefte ze dat haar passie voor beauty groter was. “Ik was net bezig met alle voorbereidingen toen ik zwanger bleek, waardoor ik nog even gewacht heb met de salon. Inmiddels is onze dochter tien maanden en was het tijd voor mijn droom", legt de goedlachse Arpine uit. 


Beauty behandelingen

30A9F1DA 7378 4CB8 9A68 F6DB89770F92Je kunt bij Arpine terecht voor alle soorten beauty behandelingen. Een ontspannen algehele beauty behandeling, het shapen van wenkbrauwen tot opvullen van je wimpers, behoren allemaal tot het aanbod. Voor speciale gelegenheden kun je ook je haar laten opsteken of je look afmaken met een bijpassende make-up look. De salon heeft diverse leuke acties lopen voor o.a. feest make-up voor de aankomende feestdagen, maar ook een leuke kennismakingsactie of cadeaubonnen voor onder de kerstboom. Je vindt alle info op www.beautybyarpine.nl

Op de goed gevulde plank aan de wand staan twee merken centraal. Een is een lijn met gezichtsproducten gemaakt van ingrediënten uit de dode zee, een natuurlijk biologisch product. Het andere merk is gespecialiseerd in gezichtsmaskers voor elk huidtype. Ze heeft de producten eerst op zichzelf uitgeprobeerd en toen ze overtuigd was van het product, de werking en het resultaat deze producten een vaste plek in haar salon gegeven.

Tekst: Monica Lausberg

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-