20211121 28435Na een repetitieperiode van ruim twee jaar is de cast en crew van Bonnie & Clyde er helemaal klaar voor: zij willen het podium op! Al in 2019 werd gestart met de voorbereidingen voor de musical, maar door corona moest de première steeds uitgesteld worden.

Nu staan alle lichten nog op groen en staat de kerstproductie van Greg en Baud Theaterproducties gepland voor deze kerstvakantie. Tijdens de hele Kerstvakantie verandert het theater van het Picasso Lyceum Zoetermeer in het decor van het bekendste criminele duo.

 20211121 28370  20211121 28373

De première, de locatie, het decor en de spelers veranderden meerdere keren, maar één ding is al die tijd overeind blijven staan: een ijzersterk verhaal over het bekende criminele duo Bonnie & Clyde. In de musical wordt geprobeerd het verhaal van die twee te reconstrueren, hoe zijn zij zo geworden? Wie zijn de mensen achter deze twee criminelen?
De regisseurs Raygin, Lola en Niels gaven tijdens een preview op de voorstelling een kijkje achter de schermen van de productie. Raygin Fullinck: “Rechercheurs onderzoeken deze zaak en willen precies weten wat er gebeurd is. Dan komt het verhaal langzaam tot leven. We willen laten zien dat achter deze criminelen ook mensen zitten, die keuzes maken en problemen hebben.”
Verschillende locaties in het stuk worden aangegeven door het decor, dat uit verschillende hoogtes bestaat. Zang, dans en spel zijn van hoog niveau bij deze groep die de extra repetitietijd goed benut heeft om de uitvoering naar een hoger niveau te trekken.

 

 20211121 28386  20211121 28395

Het verhaal

Deze dramatische en tegelijk humoristische musical brengt ons naar Louisiana in de tijden van de Amerikaanse grote depressie. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten zich door niemand tegenhouden en vechten voor hun eigen geluk.
Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. In roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannende avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en hun familie. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moorden en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden. Hoe bekender ze worden, hoe dichter ze bij hun dood lijken te komen…
Bonnie & Clyde speelt in het Picasso Lyceum, Paletsingel 38c, van 24 december tot en met 9 januari 2022.

Let op: de voorstelling kan alleen worden bezocht met een Corona QR code. Verkoopprijs kaarten: € 15,00
Kaarten zijn te bestellen via de website: www.greg-baud.nl//gb-tickets.html 

 

The Wiz

20211121 28382Ook de leerlingen van het Warmwater Jeugdtheater oefenen al sinds 2019 voor hun musical, The Wiz. Deze kerstvakantie zullen er dan ook twee kerstproducties draaien, want ook deze musical beleeft dan zijn première. The Wiz is een vrolijke en enthousiaste productie met vele bekende en aanstekelijke liedjes.

Dorothy woont in een klein dorpje in Kansas. Niemand lijkt haar écht te begrijpen. Door een wilde storm komt Dorothy op wonderbaarlijke wijze terecht in het bizarre land van Oz. Op deze mooie plek ontmoet Dorothy al gauw nieuwe vrienden. Samen met hen gaat Dorothy op zoek naar de wonderbaarlijke Wizard zodat ze gauw weer naar huis kan. Op haar reis door Oz maakt Dorothy een hoop dingen mee en leert ze steeds meer over zichzelf en wat thuis nou eigenlijk écht is. Zal Dorothy haar thuis vinden?

The Wiz is te zien op 28, 29 en 30 december in het Picasso Lyceum. Verkoopprijs kaarten: € 8,00

Let op: Bij bezoek aan de voorstelling wordt een corona toegangsbewijs gescand.
Kaarten zijn te bestellen via de website: www.greg-baud.nl//gb-tickets.html 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-