Twee nieuwe bedrijven vestigen zich de komende tijd in Zoetermeer: Liftintermediair en Boxx Opslag. Liftintermediair verhuist vanuit Rotterdam naar onze stad, Boxx Opslag opent een nieuwe vestiging.

logo liftintermediair transparantLiftintermediair heeft zich gevestigd in het Officecenter RiverWoods aan de Houtsingel in Rokkeveen. Volgens directeur Marketing en Sales Marcel Mars is het bedrijf nu thuisgekomen: “Onze roots liggen in Zoetermeer en veel van onze medewerkers komen hier vandaan, waaronder ikzelf.”
Marcel Mars en Remco van der Meer namen het bedrijf in oktober 2018 over. Mars: “We wonen zelf allebei in Zoetermeer en ook veel van onze medewerkers wonen er.” Het bedrijf is erg betrokken bij Zoetermeer en draagt dan ook bij aan sociale projecten zoals de Rolstoelvierdaagse, de Voedselbank en Magisch Zoetermeer.
Liftintermediair is het eerste liftadviesbureau van Nederland en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke sparring- en gesprekspartner voor honderden woningcorporaties, vastgoedeigenaren en VvE’s. De lift-experts nemen het volledige liftbeheer uit handen en geven advies op maat over onderhoud, renovatie en het vervangen van liften.

 

Boxx Opslag opent nieuwe vestiging

Boxx Opslag ZoetermeerBegin januari 2022 opent Boxx Opslag een nieuwe vestiging in Zoetermeer aan de Platinastraat 47, op bedrijventerrein Lansinghage. De overdracht heeft plaatsgevonden op 15 november 2021, waarna de toenmalige Nissan garage zal worden omgebouwd tot Boxx opslaglocatie. Voor Boxx Opslag is dit de eerste locatie in de regio Den Haag. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen en opslaan van inboedel voor zowel particulieren als bedrijven. Zoetermeer zal de 16de locatie worden van het opslagbedrijf.

Boxx Opslag heeft opslagunits in diverse formaten, passend bij elke wens. In totaal zal Boxx, op de locatie Zoetermeer, zo’n 600 self storage units ter beschikking hebben.

-advertenties-

-goede doel-