sh stadhuisplein terrasjesIn de rubriek 'Idee van de week' telt jouw mening en zeker ook jouw idee. Iedereen kan meedenken en samen zijn we de grootste denktank van Zoetermeer. Vandaag het idee: Overdek het Stadhuisplein.

Vanaf de jaren 80 kreeg het Stadshart in Zoetermeer langzaam vorm. Modern en met veel glas en staal. Maar er leek iets te ontbreken in het nieuwe centrum. Sfeer, gezelligheid! Of zoals vaak werd gezegd: bruis, er moet meer bruis komen in de stad.


Met de komst van meer terrassen en horeca op het Stadhuisplein kwam er meer leven op het plein. De bestrating werd vervangen en het Stadhuisplein werd heringericht met veel meer ruimte voor terrassen. Inmiddels is het Stadhuisplein een heerlijke plek om te zitten en een drankje te drinken.


Wat zou het fantastisch zijn als je niet alleen zomers, maar het hele jaar door van deze terrassen kan genieten. Vandaar het idee: overdek het Stadhuisplein met glas.


Ingezonden door: Peter Vergers, Zoetermeer

Heeft u een goed idee? Aarzel dan niet en stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meepraten over ons idee van de week kan op onze Facebook Zoetermeer Actief

-advertenties-

-goede doel-