cantiamo cramer

Muziektheatergezelschap Cantiamo viert haar 25-jarig jubileum met een groot concert, waarbij niemand minder dan Ben Cramer een gastoptreden zal geven. De concerten vinden plaats op 20 en 21 november in het Stadstheater.



Het programma zal bestaan uit meeslepende operette-, musical- en operamelodieën, filmmuziek en andere klassieke hits. Het belooft een muzikaal spektakel te worden, geïnspireerd op de concerten van André Rieu, waarbij een groot orkest natuurlijk niet mag ontbreken. De prachtige kleding en decors maken het plaatje compleet. Speciale medewerking wordt verleend door Ben Cramer, onder meer bekend van de musicals ‘Evita’ en ‘The Phantom of the Opera’ en natuurlijk zijn lijflied ‘De Clown’.



Sinds 27 februari 1996 brengt Cantiamo muziektheater. Cantiamo heeft zich ontwikkeld van een traditioneel operettegezelschap tot een vernieuwend muziektheatergezelschap, vanuit een klassieke basis. Kenmerkend is het brede en afwisselende opera- operette- en musicalrepertoire. De combinatie van klassieke en lichtere muziek maakt Cantiamo tot wat het nu is: een koor dat, naast de jaarlijkse operetteproducties, sfeervolle en gevarieerde concerten brengt.

-advertenties-

-goede doel-