Esther vd Burg kerst2De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Dit betekent voor veel gezinnen leuke samenkomsten, lekker uit eten, spelletjes spelen samen en vooral veel luxe. Helaas zijn er op dit moment nog steeds 225 gezinnen in de Zoetermeerse regio voor wie dit niet vanzelfsprekend is. 

Deze gezinnen zijn afhankelijk van de Voedselbank. Netwerk Zoetermeer slaat de handen ineen met Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag om er toch nog een speciale feestmaand van te maken. De traditionele Voedselbankactie van Netwerk Zoetermeer is deze maand al van start gegaan en er is al flink wat geld opgehaald. Met de activiteiten en acties die nog komen hoopt Netwerk dat bedrag te vergroten.

Met de opbrengst van de Voedselbankactie wordt er in de feestmaand bij het Golden Tulip Hotel een Kerstdiner georganiseerd voor gezinnen die gebruikmaken van de voedselbank, voor wie het niet vanzelfsprekend is om uit eten te gaan. Deze avond zijn de gezinnen echt Vipgasten van het hotel en is er entertainment in de vorm van live muziek, leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk een heerlijk meergangendiner, verzorgd door de keukenbrigade van het hotel. De medewerkers worden geholpen door ondernemers uit de stad, zodat zij op die manier ook een bijdrage leveren. Daarnaast ontvangen alle gezinnen een extra cadeau in hun voedselbankpakket, waarmee er met de familie gezellig kan worden genoten van de feestdagen.

Wil jij er ook voor zorgen dat er zoveel mogelijk gezinnen deze fijne avond kunnen gaan beleven? Voor €25,- sponsor je al een volledig diner voor één persoon en verdien je meteen een mooie fles feestelijke rode wijn voor jezelf. De rode wijn die wordt aangeboden in deze actie is een Vinas del Vero el Arino Merlot Cabernet Sauvigonon uit 2018. Doe je een grotere donatie dan ontvang je als beloning zelfs een magnumfles Cava, een heerlijke Vilarnau Cava Brut. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een bedrag te doneren óf om ook je flessen te doneren aan het Kerstdiner. Op de website kun je zelf bepalen hoeveel je doneert. Doneren kan via deze website: www.voedselbankactie.nl.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-