ideeZoetermeer Actief start met een nieuwe rubriek 'Idee van de week'. Hierbij telt jouw mening en zeker ook jouw idee, want 125.000 Zoetermeerders moeten toch vele leuke, grappige en goede ideeën hebben voor onze stad?

Iedereen heeft wel eens een goed idee. Misschien zelfs wel een briljant idee. Wat maakt een idee nu een top idee? Onderzoekers aan de Washington University onderzochten dit en concludeerden dat het vaak gaat om bestaande ideeën in combinatie met iets nieuws.

In de nieuwe rubriek 'Idee van de week' gaat Zoetermeer Actief op zoek naar goede ideeën voor de stad. Om Zoetermeer nog mooier en leuker te maken.

Dat is toch de taak van het gemeentebestuur zullen sommigen van u misschien zeggen. De filosoof Daan Roovers, van 2019 tot 2021 Denker des Vaderlands, zei: “Politiek is te belangrijk om aan politici over te laten".

Laten we alle ideeën verzamelen

Laten we daarom met elkaar op zoek gaan naar leuke, maffe, goede, grappige of gekke ideeën voor onze stad. En daarover met elkaar het gesprek aangaan.

We zijn nu met ongeveer 125.000 inwoners, van wie 115.000 boven de 6 jaar. Als elk van deze 115.000 inwoners 1 keer per maand een goed idee heeft, komt dat op 1.380.000 ideeën per jaar. Laat hiervan nu eens 1 % heel goed zijn, 0,1% uitmuntend en 0,01 % briljant. Dan hebben we in potentie 138 briljante ideeën per jaar. Als u meedenkt en meedoet, wordt Zoetermeer de leukste, mooiste en gezelligste stad van het land.

Vanaf zaterdag 20 november gaan we van start. Als u al iets invalt, aarzel dan niet en stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We kijken nu al uit naar wat er allemaal binnenkomt.

Meepraten over ons idee van de week kan op onze Facebook Zoetermeer Actief

-advertenties-

-goede doel-