Schoenenhuis2Afgelopen weekend is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland. De Sint wil kinderen in Zoetermeer natuurlijk niet met lege schoentjes achterlaten. Vandaar dat er in Stadshart Zoetermeer 8 dagen lang schoentjes kunnen worden gezet.

 Van 27 november t/m 4 december wordt een leegstaand winkelpand in het Stadshart omgetoverd tot Sint’s Schoenenhuis. Kinderen kunnen hier gratis hun schoentje zetten, en de dag erna deze mét cadeautje weer ophalen. Omdat Sinterklaas graag ziet dat we echt voorzichtig zijn, kan dit alleen als ouders zich aan de 1,5 meter houden en niet allemaal tegelijkertijd naar binnen gaan. Om deze reden staat er een pepernoothostess en een beveiliger bij het huis zodat iedereen veilig naar binnen kan.

SintsSchoenenhuisSupercadeaus

Het maken van mooie tekeningen wordt enorm gewaardeerd door de Sint. Sterker nog, hij moedigt het extra aan dit jaar. Elke dag wordt er één supercadeau in de schoen geplaatst van degene die de mooiste tekening heeft gemaakt. Overigens kan hier ook kans op worden gemaakt door de lekkerste wortels voor Ozosnel of een mooi gedicht voor de Pieten.

Van 27 november t/m 4 december zit Sint’s Schoenenhuis in de Promenade 265 naast de Zeeman XL.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-