Ambulance 6Een jongetje van 4 jaar is omgekomen bij een ernstig ongeval op de A4 bij Hoofddorp. De ouders en een jonger kind liggen gewond in het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto is aangehouden. Er is een sterk vermoeden dat hij onder invloed was.

In de vroege ochtend van zondag 14 november vond een aanrijding plaats op de A4 bij Hoofddorp. Een gezin uit Zoetermeer raakte betrokken bij een aanrijding. Alle vier uit het gezin raakte hierbij gewond. Het zoontje van 4 jaar werd met zeer ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later is overleden. De ouders en hun jongste kind (1 jaar) zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het gezin van van achteren aangereden, waardoor de auto begon te draaien. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand op de rechter baan.

In de ander auto zaten twee personen. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er is een sterk vermoeden dat zij beiden onder invloed waren. Of het hier gaat om drugs of drank is door de politie niet naar buiten gebracht.  

-advertenties-

-goede doel-