Jan IedemaDe derde vrijdag van november is wereldwijd uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. Dit jaar is dat vrijdag 19 november. Traditiegetrouw zet de gemeente Zoetermeer die dag een aantal ondernemers in het zonnetje.  

Dit zijn ondernemers die in dat jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd of zijn opgevallen door hun onderscheidende manier van werken. In 2021 wordt de Dag van de Ondernemer extra speciaal gevierd: de Gemeente Zoetermeer organiseert dan, samen met de businessclub van Netwerk Zoetermeer, een echte radiodag voor ondernemend Zoetermeer. 

Tijdens een gevarieerde radio-uitzending worden dan deze ondernemers én andere bedrijven in de stad uitgebreid in het zonnetje gezet. Op 19 november kan iedereen tussen 10.00 en 14.00 uur meeluisteren én meekijken met NRG 079 (“energy Zoetermeer”), wat staat voor Netwerk Radio Gemeente Zoetermeer.  

In een vier uur durende radio-uitzending, die ook kan worden meegekeken, komen verschillende ondernemers aan het woord over actuele thema’s voor ondernemend Zoetermeer. Denk hierbij aan samenwerken, aan marketing en promotie, aan innovatie en creativiteit én aan de uitdagingen waar onze stad voor staat op het vlak van werkgelegenheid. Hiernaast wordt elk uur het laatste ondernemersnieuws gedeeld, dat veelal met een knipoog is samengesteld, en elk uur wordt afgesloten met een humoristische of scherpe column, geïnspireerd op het thema van dat uur. 

De presentatie is in handen van Niek Brinkman, marketeer en adviseur bij Loyals, en Ruud Steggerda, directeur van Netwerk Zoetermeer en vertegenwoordiger van het Zoetermeerse georganiseerde bedrijfsleven. Zij worden proactief bijgestaan door Jan Iedema, wethouder economie en onderwijs. Hij gaat tijdens een gedeelte van het radioprogramma als co-host en muzieksamensteller mee in gesprek met de gasten aan tafel. 

De muziek tijdens de radio-uitzending sluit aan op het thema of op de ondernemers die in dat uur te gast zijn in de uitzending. Verder wordt er elk uur een gesprek gevoerd aan tafel, waarin met ondernemers wordt gediscussieerd over het thema en wat dit betekent voor hun eigen ondernemingen. Tijdens het programma wordt er ook regelmatig geschakeld naar een ondernemer in de stad zelf. 

Ook benieuwd? Tune dan zeker in op vrijdag 19 november tussen 10.00 en 14.00 uur via: www.netwerkzoetermeer.nl/NRG079 

Foto: Jan Iedema, co-host van Niek Brinkman en Ruud Steggerda bij de presentatie 

-advertenties-

-goede doel-