Op dinsdag 23 november komt Fonds 1818 naar Zoetermeer. Fonds 1818 steunt projecten in negentien gemeenten, van Lisse tot en met het Westland. Met welke plannen je geld kunt aanvragen bij Fonds 1818 én hoe dat aanvragen in zijn werk gaat, hoor je in de bijeenkomst Pop-up 1818 in Castellum Palensteyn. 

Avi Rewat foto Fonds 1818Avi Rewat is de adviseur van Fonds 1818 voor Zoetermeer. Als één van de acht projectadviseurs binnen Fonds 1818 is hij sinds 2012 verantwoordelijk voor alle donatieaanvragen uit Zoetermeer, zijn eigen woonplaats, maar ook voor aanvragen uit bijvoorbeeld Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg. “Ik ben geboren en getogen in mijn woonplaats Zoetermeer en ken ook de andere twee gemeenten goed, die binding werkt heel prettig. Zo snap ik snel wat er speelt onder de aanvragers, zijn de lijntjes kort en lopen gesprekken soepel.” 

Avi zit niet alleen achter zijn computer om zich over de plannen te buigen – integendeel. “De inspirerende gesprekken met onze aanvragers, dat vind ik het allerleukst aan mijn werk. Ik denk dat er weinig andere beroepen zijn waarbij je zoveel gepassioneerde mensen tegenkomt die iets voor de samenleving willen betekenen, die zich écht voor een ander willen inzetten.”  
 
Avi onderstreept dat het helpen en inspireren nooit éénrichtingsverkeer is. “Het is niet alleen heel leuk om aanvragers te spreken, ik steek er zelf ook altijd wat van op. De borrelende ideeën en interessante gedachtes van de aanvragers geven mij weer inzicht in alle kansen en mogelijkheden en ik weet na zo’n ontmoeting weer beter hoe de vlag er in die gemeente bij hangt.” 

Aanvang van de bijeenkomst is om 19.00 uur en er wordt om 21.45 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Ook ná 23 november blijft Avi aanwezig in Zoetermeer: op woensdag 1 en 8 december houdt Avi van 13.00 tot 17.00 uur spreekuur in het Forum.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-