TwanHuysSachade Boer10x15Journalist en schrijver Twan Huys is binnenkort te gast in Bibliotheek Forum. Hij geeft een lezing over zijn werk in het buitenland en zijn nieuwe boek Wandellust. Na de lezing is er een signeersessie.

Op donderdag 18 november is journalist en schrijver Twan Huys te gast in Bibliotheek Forum Zoetermeer. Twan is o.a. bekend als presentator van Nieuwsuur en College Tour. In zijn tijd als Amerika correspondent publiceerde hij, Ik ben een New Yorker en De Clintons. Speciaal voor Nederland Leest met het thema Over de Grens zal Twan, ook fervent wandelaar, vertellen over zijn werk in het buitenland en zijn boek Wandellust. Met signeersessie en boekverkoop door Boekhandel Silvester.


Twan Huys was van 1999 tot 2007 Amerika correspondent in Washington en New York voor het actualiteitenprogramma NOVA. Waar hij verslag deed van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York en de oorlogen in Irak en Afghanistan. Hierna werkte hij jarenlang als presentator van Nieuwsuur, NOVA en momenteel Buitenhof. In 2011 werd hij bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview, voor zijn gesprek met de ex-luitenant-kolonel van Dutchbat, Thom Karremans. 

De lezing is op donderdag 18 november en start om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. Kaarten € 10,50/€ 4,00 (leden Forum/online) en € 13,00/€ 6,00 (niet-leden Forum/online) zijn aan de balie en online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.  Ook via Zoetermeerpas en tegoed.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-