20211109 27551

Wilma krijgt de tas van Monica in het Stadhuis-Forum

20211109 27557De op een na laatste editie van de Zoetermeer actie(f) tas is overhandigd aan winnares Wilma  uit Meerzicht. De volle tas cadeautjes van lokale ondernemers werd enthousiast in ontvangst genomen. Wilma, die al vanaf het begin van de tas winacties reageert, was er dan ook erg blij mee.

Het was voor de winnares al een ochtend vol verbazing. Wilma was al jaren niet in de Bibliotheek Forum geweest en was positief over de ruimte en de activiteiten. Toen de omvang van de tas werd bekeken en werd toegelicht was de winnares erg enthousiast. Wilma: "Ik doe altijd mee met de winactie en heb de uitreikingen van de vorige tassen allemaal gezien. En toch ben ik overvallen van de inhoud, het is werkelijk heel veel.”

88261BA4 C43A 4E16 BE5A 1F1D0FFB4078De tas is rijk gevuld met producten en diensten van ondernemers. Daar zatten dingen tussen die Wilma zeker zelf ging gebruiken en nuttigen, andere spulletjes gaat ze uitdelen. Het motto dat de tas ook een sociale tas is, komt bij Wilma helemaal tot zijn recht. Dezelfde dag stuurde ze al een foto naar de redactie van een buurvrouw met haar armen vol cadeautjes. “Mijn buurvrouw heeft nog kleine kleinkinderen, dus de geurklei, het wecycle kinderboek en de spaarpot van Allinone kinderfeestjes hebben een goed thuis gevonden”, vertelt Wilma. Voor een aantal andere dingen heeft ze al andere mensen in gedachten, en ook een stichting voor minderbedeelden kan iets verwachten.

De tas word maandelijks door Zoetermeer actief op social media weggeven door een prijsvraag of een deel en like actie. Het onderwerp van de prijsvraag is een sponsor uit de tas, deze maand was dit @huidstudio Bloos. De tas zelf is door zijn strandtas formaat al erg handig en is bedrukt door een lokale ondernemer. In de tas vind je allerlei leuke en handige cadeautjes. De volgende editie van de tas is niet alleen de laatste van dit jaar maar van een hele serie.

E428D8B2 B23B 4DF9 B8D2 5E822A4BE41E"De tas is een prachtig initiatief tussen Zoetermeer en lokale ondernemers en heb ik elke maand met plezier gevuld en uitgedeeld. De leuke winacties gaan dan ook zeker niet stoppen, ze krijgen alleen een andere vorm en zijn erg verrassend. De samenwerking met lokale ondernemers houden we zeker in stand", legt Monica van Zoetermeer Actief uit. Zij geniet ook zichtbaar van de enthousiaste winnaars.

Winnares Wilma vertelde dat ze mensen zeker gaat oproepen om zeker mee te doen met de laatste Zoetermeer actie (f) tas. “Die gun je echt iedereen”, riep ze ons toe terwijl ze met een grote glimlach en een tas vol cadeautjes het Forum verliet.

Hier vindt u alle informatie en de laatste winnaars van de tas: www.zoetermeeractief.nl/z-meerders/actie-f-tas

-advertenties-

-goede doel-