OLYMPUS DIGITAL CAMERAElke drie jaar kiest de Business Breakfast Club, de filantropische netwerkclub van Zoetermeer, een goed doel uit om te sponsoren. De komende drie jaar gaan zij het Startblok ondersteunen.

Het Startblok gaat het stokje overnemen van het kinderdienstencentrum de Bolsterberg. Deze financiĆ«le steun van de Business breakfast club gaat ervoor zorgen dat zij hun maatschappelijke impact vergroten.

Nederland is een waterland. Geen ander land ter wereld heeft zoveel affiniteit met water. Kunnen zwemmen is daarom voor veel Nederlanders vanzelfsprekend. Toch is er ook een groep die net buiten de boot valt en niet goed kan meekomen tijdens reguliere zwemlessen. Het Startblok biedt zwemlessen aan voor deze kinderen en mensen met een bijzondere eigenschap of een beperking. Denk aan mensen met een visuele beperking, autisme of een lichamelijke beperking. Het Startblok zorgt ervoor dat deze groep toch kan genieten van zwemmen.

Door de sponsoring van Business Breakfast Club heeft Het Startblok nieuwe mogelijkheden om hun maatschappelijke impact te vergroten. Met deze sponsoring gaan zij aan de slag om vrijwilligers op te leiden om de zwemmers zo goed mogelijk te begeleiden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-