Schermafbeelding 2021 11 02 om 16.59.02 copy copyWethouder Marc Rosier neemt op 12 november 2021 afscheid van zijn functie als wethouder van de stad Zoetermeer. Vanaf 1 januari 2022 zal hij in dienst treden bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) waar hij aan de slag gaat als manager Openbaar Vervoer.

Wethouder Rosier is 7,5 jaar wethouder van de gemeente Zoetermeer. In het huidige college van burgemeester en wethouders (B&W) is Rosier eerste locoburgemeester en als wethouder verantwoordelijk voor de portefeuilles: financiën, ruimtelijke ordening, stedelijke ontwikkeling, verkeer(sveiligheid) en de nieuw te bouwen Entree. In het vorige college richtte hij zich als wethouder ook op de portefeuille dienstverlening.

“Met veel plezier heb ik de afgelopen 7,5 jaar als wethouder gewerkt aan het vernieuwen van Zoetermeer”, licht wethouder Rosier toe. “Samen met het college van B&W, de gemeenteraad, inwoners, ondernemers en natuurlijk de medewerkers van de gemeente hebben we veel werk verzet. Daar kijk ik met trots op terug en heb het een grote eer gevonden om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Zoetermeer. Samen hebben we de stad nog mooier gemaakt.”

Momenteel is nog niet duidelijk wie de portefeuilles van wethouder Rosier overneemt. De verwachting is dat dat halverwege november duidelijk wordt.

-advertenties-

-goede doel-