Klassiek079 OosterkerkScratchZaterdag 20 november wordt in het teken van Klassiek Zoetermeer een gratis scratchmiddag georganiseerd. Ideaal als je houdt van zingen in een koor, maar geen tijd hebt om wekelijks te repeteren. Ook als je het juist leuk vindt om een koor te begeleiden op een instrument, is dit een uitgelezen kans.

Zoals de naam het al zegt, gaat op de scratchdag alles vanaf scratch. Vanaf 14.00 uur repeteer je het koorstuk en dezelfde avond om 20.00 uur is de uitvoering. Zo kun je meteen familie, vrienden en buren het eindresultaat laten horen.

 

Hoe ziet de dag eruit?

Onder leiding van Johan van Oeveren, de enthousiaste dirigent voor één dag, leer je het Gloria RV 589 van Antonio Vivaldi. De muziek is niet volledig nieuw, want je krijgt eerder de muziekbestanden toegestuurd. Zo is het mogelijk om de muziek voorafgaand aan deze middag, indien gewenst, thuis al door te nemen. Pianiste Monique van Gils zal de scratch begeleiden en om 17.30 uur ken je het koorstuk al zo goed, dat je klaar bent voor het concert. Om 19.00 uur is iedereen van het koor weer aanwezig voor het concert en jouw gasten kunnen om 20.00 uur aansluiten om te gaan genieten van het koorstuk, waar jij deel van uitmaakt! Na het concert kan er samen met je gasten nog geluisterd worden naar het prachtige concert van het Lincan Trio. 

 

Inschrijven

Enthousiast geworden? Zorg dan dat je je snel aanmeldt, als zanger, zangeres of muzikant. Inschrijven kan via www.klassiekzoetermeer.nl.  Wacht niet te lang met opgeven, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Let op! Voor zowel de scratchmiddag als het concert wordt de CoronaCheck QR-code gevraagd in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

-advertenties-

-goede doel-