OLYMPUS DIGITAL CAMERA         The Dutch Boy George, een creatie van Gerard de Haan, zal op zaterdag 6 november voor de eerste keer sinds de coronacrisis weer gaan optreden in Grand Café Plein 23. In deze live act zingt The Dutch Boy George de bekendste hits van Culture Club.

The Dutch Boy George startte zijn carrière in 1987 met een deelname aan de soundmixshow van Henny Huisman. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia. Hij lijkt niet alleen sprekend, ook zijn stem is werkelijk net zo. Zelfs de echte Boy George is zeer onder de indruk.
Met nummers als: Do you really want to hurt me, It’s a miracle, Karma Chameleon, Victims en I just wanna be loved worden de jaren ‘80 weer tot leven gebracht.

Boy George was altijd al een grote inspiratiebron van Gerard de Haan vanwege zijn exentrieke uitstraling en muziekstijl. Na zijn opleiding aan de Kunstacademie-mode heeft hij zich gespecialiseerd in visagie. Al meer dan 20 jaar verzorgt Gerard de visagie en het haar van bekende persoonlijkheden voor diverse magazines en tv programma’s. Door deze specialisatie heeft hij de look van Boy George tot in de perfectie verfijnd.

Rainbow Party met The Dutch Boy George, DJ Dr. B. en Mystery Guest.
Zaterdag 6 november 21:00
Grand Café Plein 23 - Stadhuisplein 23 - Zoetermeer
Reserveren gewenst via: 079 8886940 of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-