Expositie Sylvia schilderijInpandig in Studio Citta, aan de Coppeliaschouw 1, is Galeri Inter gevestigd. Op 14 november vindt daar de opening plaats van de expositie van de Zoetermeerse kunstenares Sylvia Essenberg. 

De expositie zal worden geopend door Verolique Jacobse, zij leidt bezoekers via de VTS-methodiek door de expositie. VTS (Visual Thinking Strategies) is een op discussie gebaseerde methode waarbij in een open, maar gestructureerd gesprek naar kunst en objecten gekeken wordt, met gerichte aandacht voor de kunst én elkaar. Aansluitend - bij een kopje koffie/thee - deelt Birgit Boogaard haar gedachten over de interactie tussen kunst en filosofie. 
 
Sylvia Essenberg vertelt met haar werk graag verhalen, die als een rode draad in de expositie te zien zijn. Het creëren van haar werk ervaart Sylvia als een avontuur dat steeds verandert. Door het intuïtief gebruik van materiaal en gedachten ontstaat er een verhaallijn, die stap voor stap wordt uitgewerkt en opgebouwd. Sylvia ziet het als een spel om met de materialen een boodschap in beeldtaal weer te geven. Zij zoekt naar evenwicht, contrast en emotie in haar werk. Sylvia wordt geïnspireerd door de natuur, contrasten en de kwetsbare mens, alsmede door hergebruik en natuurlijke materialen. 

De opening is op 14 november van 16.00 uur tot 17.30 uur. Graag even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-