20201014 21012De GGD testlocatie aan de Denemarkenlaan gaat verhuizen. Vanaf 1 november kan iedereen zich -na het maken van een afspraak- laten testen op corona bij de nieuwe plek aan de Eleanor Rooseveltlaan 3. Het is op de begane grond in het voormalige Rabobank kantoorpand.

De nieuwe testlocatie is net als de vorige plek van maandag t/m zondag van 8.30 tot 16.30 uur geopend. Het kantoor aan de Eleanor Rooseveltlaan 3 is goed bereikbaar per auto, fiets en is in de buurt van station Zoetermeer Oost. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Op afspraak

Op dit moment zijn er acht plekken in de regio Haaglanden waar inwoners zich kunnen laten testen. Een afspraak maken voor een coronatest kan via telefoonnummer 0800 1202 of via www.coronatest.nl.

 

Pop-up priklocatie

De pop up priklocatie in het Stadhuis trekt elke woensdag meer dan 100 mensen die een vaccin komen halen. De locatie zal open blijven zolang daar behoefte toe is, in ieder geval tot 17 november. Elke woensdag op het Stadhuis kunnen mensen zonder afspraak terecht van 9 tot 16 uur. Zij moeten wel een legitimatiebewijs meenemen.

Ook op de markten in Zoetermeer blijft de coronaprikbus voorlopig aanwezig.

Alle tijdelijke en vaste priklocaties in de regio zijn hier te vinden: GGD Haaglanden - Vaccinatielocaties in de wijken

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-