hoogbouw in binnenpark monolietDe bewoners rondom het Binnenpark in De Leijens hebben zich verenigd in Monoliet, belangenorganisatie voor laagbouw in de Leyens. De leden willen het laagbouw-aspect van de wijk bewaren en vragen buurtbewoners om ook van zich te laten horen.

Projectontwikkelaar Chronos wil, op de plaats van hotel De Sniep twee woontorens bouwen. Het bestemmingsplan van deze locatie is nu laagbouw en horeca, voordat er een plan kan worden gemaakt voor het bouwen van woontorens moet eerst dit bestemmingsplan gewijzigd worden.
De aanvraag van Chronos is in overleg met de gemeente Zoetermeer gepauzeerd om eerst randvoorwaarden te ontwikkelen voor een woningbouwplan en daarover participatie te voeren. De gemeente praat woensdagavond 27 oktober met bewoners over de mogelijke plannen en randvoorwaarden voor woningbouwontwikkeling op locatie De Sniep.

De bijeenkomst start met een aantal sprekers die toelichten hoe bewoners kunnen meedenken over het formuleren van de randvoorwaarden. Daarna wordt in kleinere groepen verder gepraat over de wensen en zorgen met betrekking tot woningbouwontwikkeling op deze locatie.

 

Wanneer en waar?

Datum : woensdag 27 oktober 2021
Tijd : 19.00 uur – 21.00 uur (start presentatie om 19.15 uur)
Locatie : Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12

Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan door uiterlijk 24 oktober een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw naam, e-mailadres en eventueel de namen van de personen die met u meekomen. Aanmelden kan ook telefonisch via telefoon 14079 (Mw. Manoch).

Lees ook: Participatie-om-randvoorwaarden-de-Sniep

 

-advertenties-

-goede doel-