IMG 5664

Deze week is er weer veel te doen en te beleven bij het Buitenbeest. Zo treedt op donderdag 21 oktober ‘Showman’ op, kan je de hele week knutselen in Halloween thema en voor de kleine griezels opent het Buitenbeest 22 en 23 oktober haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar.

Wanneer de Speelboerderij a.s vrijdag- en zaterdagavond zijn poorten opent kan het het griezeligste feest van het jaar beginnen. Griezels nemen dan bezit van het Buitenbeest en organiseren en beheren dan diverse activiteiten zoals: de griezelkermis, de pompoenen knutsel, het spookhuis en de Monster show met de griezeligste monsters.

Het griezelfeest is alleen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Bij elk onderdeel wordt er aangegeven of het een klein beetje eng is of heel erg eng, zodat de kinderen zelf kunnen kiezen waar ze aan mee willen doen. Dit jaar is er voor gekozen om de Griezelfeest-drukte te spreiden over twee avonden.
Vrijdag 22 oktober gaan de poorten open om 19:00 uur tot 21:30 uur.
Zaterdag 23 oktober van 18:30 uur tot 21:00 uur.

Inschrijven is verplicht, de formulieren zijn verkrijgbaar bij het Buitenbeest in Meerzicht. Let op! Op de avond zelf is er geen losse kaartverkoop aan de poort. 

Het Griezelfeest is een avond zonder ouder(s) en/of verzorger(s). Kinderen kunnen worden gebracht tot aan de poort en na afloop van het feest weer worden opgehaald.

Speelboerderij het Buitenbeest is de hele Herfstvakantie van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Speelboerderij het Buitenbeest.

Agenda — Het Buitenbeest — Stadsboerderijen — Stadsboerderijen Zoetermeer | Spelen en leren op de boerderij

Tekst en foto's Marja de Laaf 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-