Meerpunt weer openHet Meerpunt Inlooppunt in het Stadhuis-Forum is vanaf dinsdag 2 november op dinsdag, woensdag en vrijdag weer geopend. Op deze dagen kunnen ouders, mede-opvoeders en professionals zoals vanouds zonder afspraak (en anoniem) binnenlopen voor informatie en advies.


Het Meerpunt Inlooppunt is dé plek voor alle vragen rondom opvoeden, opgroeien en het ouderschap in Zoetermeer. Geen vraag is te gek voor de medewerkers van het Meerpunt, die altijd zullen proberen om je zonder vooroordeel te helpen. “Samen kunnen we voorkomen dat kleine opvoedvragen grote problemen worden.”

Wanneer ouders eerder dan 2 november willen langskomen, kunnen zij contact opnemen met het Meerpunt via de telefoon (079-3310325), WhatsApp (06-25707731) of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor het maken van een afspraak.

Openingstijden van het Meerpunt Inlooppunt vanaf dinsdag 2 november:
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 11.00 – 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar op:
Maandag: 12.30 uur - 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag: 11.00 uur - 17.00 uur

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-