kleutermarktTijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later. Bibliotheek Zoetermeer organiseert op zaterdag 9 oktober van 11.00 tot 15.30 uur een Kinderboekenfestival in het Forum (Stadhuisplein 1).


Deze feestdag, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, vol boeken, theater en creatieve activiteiten is gratis te bezoeken.

In de raadszaal start om 10.30 uur de voorstelling van Loet. Er is een beperkt aantal plaatsen dus zorg dat je er vroeg bij bent. Om 12.00 uur wordt het festival officieel geopend door burgemeester Bezuijen! Hoe word je eigenlijk burgemeester en wat moet je dan allemaal doen? De burgemeester van Zoetermeer vertelt het graag.
Om 13.30 uur is er op het podium een optreden van Bibi Dumon Tak. Bibi is natuurlijk een beroemde kinderboekenschrijver, maar zij werkt ook bij de dierenambulance in Amsterdam.

 

Overige activiteiten tijdens het Kinderboekenfestival

Naast het centrale programma op het podium en in de raadszaal kun je (doorlopend) meedoen aan andere leuke activiteiten: Er is boekpromotie, schminken, photobooth, knutselen, er liggen zwerfstenen op de jeugdafdeling van de bibliotheek verstopt én je kunt zelf ook stenen beschilderen. Er is een tentoonstelling van Quentin Blake en er is een mini beroepenmarkt. Ga maar eens vragen hoe je bijvoorbeeld kinderboekenschrijver of architect kunt worden.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-