Schermafbeelding 2021 09 18 om 20.39.23Zaterdagmiddag 18 september hebben Patrick en Wendy na een toespraak van wijkregisseur Sandra Rispens officieel café DAARZO geopend. Na het doorknippen van het lintje werd er samen met de gasten en een glas champagne in de hand, geproost op de zaak.

De wijkregisseur had zich uitgebreid voorbereid en de historie van de Dorpsstraat, de Pilatusdam en het pand van DAARZO erbij gezocht. Waarbij er een brug werd geslagen van de vorige bewoners en ondernemers naar Patrick en Wendy als nieuwe eigenaren en ondernemers.

Iedereen een hapje kan eten

Daarzo is een vaak gehoord antwoord op de vraag: Waar zullen we een drankje doen. Vandaar de naamkeuze van Patrick en Wendy aan hun café. DAARZO is een café met terras waar je van woensdag tot zaterdag welkom bent voor een hapje en drankje. Naast koffie en gebak staan er broodjes, hightea en borrelhapjes op de kaart. Om te zorgen dat iedereen een hapje kan eten in hun café serveren ze Schermafbeelding 2021 09 18 om 21.32.14diverse vleessoorten zoals varkenshaas, kipsaté en burgers. Voor vegetariërs staat er een vegaburger op het menu. Achter de bar vind je diverse soorten drank waarmee cocktails gemixt worden, maar je kunt bij DAARZO ook terecht voor een biertje. De zaak is op vrijdag en zaterdag geopend tot 03:00 zodat je na een avondje stappen nog een hapje kunt eten. Patrick: “We gaan kijken of we ook nog op zondag open gaan, wellicht in combinatie met een potje kaarten of bridgen. Uiteraard kunnen mensen dan ook na een wandeling of fietstocht in de omgeving, bij ons een kopje koffie drinken.”

Jongensdroom

Het openen van een horecazaak is een jongensdroom van Patrick die vroeger bij discotheek Locomotion heeft gewerkt en regelmatig bardienst draaide bij de voetbalvereniging. Na 20 jaar gewerkt te hebben in de ict was het nu tijd om de droom te verwezenlijken. In het pand waar voorheen steakhouse Six Five aan de Pilatusdam gevestigd was, vond hij de ideale plek. Samen met partner Wendy, die een bloemenwinkel runt durfde hij de stap aan. Na een flinke schoonmaakbeurt en verbouwing is er een frisse zaak neergezet.Kijkje in de zaak!

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-