spel en meerSpel en Meer, de spellenwinkel uit de Dorpstraat, is vanaf 1 oktober te vinden in het Stadshart met een Pop-up store. De winkel komt in het oude pand van de Sneakers aan de Promenade en blijft open tot 1 januari. In de winkel kun je naast merchandise ook een nieuw aanbod van spel en meer kopen: Lego.

Spel en Meer gaat enorm groeien en uitbreiden en zou aankomende maand een nieuw pand aan de Warande betrekken. De voorbereidingen daarvoor duren langer dan gedacht waardoor zij nu de pop-up winkel openen. "De winkel in de Dorpstraat blijft ook gewoon open, we draaien dus 3 maanden building 674828 1920met twee vestigingen. Klanten in de Dorpstraat kunnen we dan op de hoogte stellen van de pop-up winkel en ons nieuwe pand aan de Warande. Door de pop-up winkel in het Stadshart nu al open en kan het winkelend publiek alvast wennen aan Spel en Meer in het straatbeeld”, vertelt eigenaar Edwin Niemans die morgen de sleutel in ontvangst mag nemen.

De pop-up winkel blijft open tot 1 januari waarna het team van Spel en Meer gelijk aan de slag gaat in het nieuwe grote pand aan de
Warande. Daar gaan ze het pand dat 1400m2 meet niet alleen vullen met de nieuwe productgroep Lego, ook Modelbouwtreinen komt nieuw in het assortiment. De crea productgroep gaat flink in meters omhoog. De opening van de nieuwe winkel staat gepland voor de 3de week van januari.

Toernooien en ruildagen

dDSpelers van het populaire spel dungeons en dragons kunnen hun hart ophalen in de nieuwe ruimte die er komt in de winkel. Naast het grote aanbod van D&D miniatures die Spel en Meer aanbiedt, krijgt dit spel ook extra ruimte. De echte spelletjes fans kunnen in het nieuwe pand ook weer terecht voor het zelf spelen met spellen. Edwin: "In het nieuwe pand gaan we ook weer toernooien en ruildagen organiseren. Er zijn straks meer dan 100 spelplekken, we kunnen dus flink uitpakken en meer nieuwe spelers ontvangen."

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-