JobOn van Bibliotheek Zoetermeer gaat online.  Voor iedereen die werk zoekt op MBO2 niveau of hoger wordt iedere tweede dinsdag van de maand JobOn georganiseerd. Tijdens de JobOn van 14 september van 9.30 tot 11.30 uur geeft Bibliotheek de workshop ‘Jouw voorstelpitch’.

JobOn
Pitchen… veel werkzoekenden vinden het, maar lastig om een goede elevatorpitch over zichzelf te houden. En al helemaal nu het steeds vaker online moet. In deze workshop leer je om je sterke punten en werkervaring duidelijk over te brengen tijdens een sollicitatiegesprek. Je leert om jezelf kort en bondig te presenteren. 

De workshop bestaat uit diverse stappen waarbij je in gesprek en aan het werk gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Dankzij de maandelijkse bijeenkomsten van de Bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren.

Een extra cadeautje

Iedere deelnemer van JobOn krijgt een gratis link om met de e-learning van GoodHabitz aan de slag te gaan om heel breed de eigen vaardigheden te verbeteren. De online-bijeenkomst van JobOn staat gepland op 14 september van 9.30 tot 11.30 uur. Deelname aan JobOn telt voor het UWV als sollicitatieactiviteit. Je kan je aanmelden op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-