20210907 26111De geruchten gonsden al langer door het Stadhuis-Forum: het MAX-café komt naar Zoetermeer. Het Café komt in het voormalige e-lab, naast de ingang van het Forum aan het Stadhuisplein. Er hangen al stickers aan het raam om de komst aan te kondigen.


Het is geen groot geheim dat Zoetermeerder Jan Slagter, de oprichter en directeur van Omroep MAX, graag in zijn eigen stad Zoetermeer iets voor ouderen wil betekenen. Slagter is ook betrokken bij de Community tegen Eenzaamheid Zoetermeer. Hij richtte in 2002 Omroep MAX op, om meer programma’s te maken voor 50-plussers. Het is dan ook waarschijnlijk dat het MAX-Café zich vooral op de 50-plus doelgroep zal richten.

De directeur van de Bibliotheek Zoetermeer, Joke Mos, kon nog geen verdere informatie geven over de komst van het MAX-Café. Het is dan ook nog onbekend wanneer de verbouwing plaats zal vinden en het Café kan openen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-