jobhulpmaatjeJobHulpMaatje Zoetermeer start 24 september een JobGroup speciaal voor zzp’ers. Veel zelfstandigen zonder personeel zijn getroffen door corona en vragen zich af hoe het nu verder moet met hun bedrijf. JobHulpMaatje geeft in vijf bijeenkomsten gratis training aan freelancers en kleine ondernemers.

In de training ontdek je of het ondernemerschap bij je past. Ben jij ondernemer of werknemer? Deelnemers helpen elkaar om die keuze uit te werken. Wat zou je beter uit kunnen besteden (bijvoorbeeld marketing of administratie). Presenteer jezelf, jouw werk en opdrachten. Ook wordt gepraat over de kracht van sociale media voor jezelf en je onderneming. Het uiteindelijke doel is om jezelf en jouw ondernemingsplan te presenteren. Waar ga je voor: in loondienst, of als ondernemer?

De training is 7 weken elke vrijdagmiddag in Forum Bibliotheek

Inschrijven: via de website https://jhm-zoetermeer.nl
via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via app 06 4157 2157.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-